Vad är Applebay? En dålig översättning av Apelviken?

Redan 1998 skapade vi Applebay med någon tanke kring boende, varumärke, kläder m.m. Det har inte blivit så mycket med åren men nu!!

Med  Applebay vill vi skapa ett forum om det vi tycker om: Havet och bergen. Vi vet inte vart detta kommer att ta oss förutom att det kommer att innebära fler dagar i vattnet och fler dagar i backen. Vi är inga proffs i varken vattnet eller backen men vi vet att vi trivs när vi är där.

Vi vill visa saker som vi gillar och saker som berör oss. Vi bor i Varberg men är mycket i Sälen så det mesta kommer att handla om dessa ställen. Varför? Vi vill promota Varberg som kust och vattenstad och alla som är inblandade i att utveckla detta.

Vi skriver om Sälen för vi gillar det och har stugor där som vi gärna hyr ut för att skapa oss själva möjlighet att ha fler dagar i backen!!!

Gillar vi en bar i Biarritz så skriver vi om den, gillar vi någon som gör något som vi tycker är bra så skriver vi om det, gillar vi ett hotell någonstans skriver vi om det så länge det handlar om kust, berg, vatten och snö.

Säljer vi något i vår E-shop så skall ni veta att eventuellt överskott går till fler dagar i backen eller i vattnet!!

Ni fattar! ni behöver inte hyra eller köpa något, vi gör detta ändå!

info@applebay.se